'Emma Watson en Chord Overstreet uit elkaar'


Het stel heeft de relatie nooit bevestigd, maar zijn meermalen gespot bij romantische gelegenheden


Harry Potter ster Emma Watson en Glee's Chord Overstreet zijn naar verluidt uit elkaar. Het stel begon een half jaar geleden te daten, maar bronnen vertellen The Sun dat de romance alweer voorbij is.

"Emma en Chord zwegen eerst over hun relatie, maar de vonk sloeg toen echt over", vertelt de bron aan de Britse krant. "Ze brachten veel tijd door in Los Angeles en werden een paar maanden geleden regelmatig gefotografeerd. Maar tussen beiden is het niet gelukt en nu zijn ze allebei weer single.

Het echtpaar stapte begin maart (18) hand in hand uit, kort nadat de acteurs werden opgemerkt en het Vanity Fair Oscars-feest met een groep vrienden verlieten. Zij hebben zich nooit uitgelaten over hun romance.

Een woordvoerder van de actrice heeft geweigerd te reageren, maar Emma heeft al haar connecties met Chord op sociale media verbroken.

Om haar privacy zoveel mogelijk te beschermen, maakte de jonge Britse vorig jaar duidelijk dat speculaties over haar vriendjes uit den boze waren: ,,Ik kan niet over mijn vriend praten in een interview en dan verwachten dat mensen geen paparazzi-foto's van mij nemen als ik buiten mijn huis rondloop. Ik heb gemerkt, in Hollywood, dat met wie je datet, je verstrikt in film promotie en deze persoon wordt een deel van het circus. Ik zou haten dat iedereen met wie ik was dat ze het gevoel hebben dat ze op wat voor manier dan ook deel uitmaakten van een show of een act", aldus Watson.

De Beauty and the Beast-ster datete eerder techfiguur William Knight. Vlak voor Emma Overstreet ontmoette, beëindigde ze die relatie. Ze had in 2014 een jaar lang een verhouding met rugbyspeler Matthew Janney.

Cover Media/Novum Nieuws