James Gunn teast Mark Hamill voor mogelijke Guardians sequel


De sterren Twitterden afgelopen februari al over mogelijke sequel.


Filmmaker James Gunn heeft de hoop van fans verhoogd dat Mark Hamill in de volgende Guardians of the Galaxy weer meespeelt na het delen van een foto van de twee online.

De regisseur, die momenteel bezig is met de ontwikkeling van het script voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2020, werd in februari benaderd door Twitter-aanhanger Ian Fee en vroeg of hij "een rol" voor Hamill kon vinden in de komende superheldenfilm.

Gunn was meer dan ontvankelijk voor het idee en antwoordde: "Ik geloof dat @HamillHimself om de hoek van mij woont in Malibu, zodat hij er gewoon overheen kan komen en we erover kunnen praten bij een kop koffie."

"Ik zou dat graag doen, zowel als goede buurman als als een werkloze acteur," antwoordde het Star Wars icoon op de uitnodiging, terwijl ze privé plannen maakten om de meeting te laten plaatsvinden.

Nu, drie maanden later, heeft Gunn onthuld dat hij "eindelijk" de kans heeft gekregen om tijdens Amerika's Memorial Day vakantie weekend met Hamill te praten.

Zondagavond deelde hij een foto van de twee sterren op Twitter en schreef: "Eindelijk langsgeweest bij @hamill zelf voor dat kopje koffie dat we maanden geleden tweetten. Eerlijk gezegd, is hij een geweldige kerel & ik ben hem en zijn gehele clan dankbaar voor een geweldige dag."

Het is niet duidelijk of hun samenzijn iets met filmzaken te maken had, maar nadat een fan vroeg, "Wauw. waar hebben jullie heren het over gehad??", kwam Gunn met een lange lijst van onderwerpen, met inbegrip van de Guardians of the Galaxy starren Chris Pratt en Dave Bautista, zonder te onthullen of Hamill's mogelijke deelname in de derde aflevering onderwerp was van gesprek. Ondertussen, deelde Hamill een gelijksoortig bericht en deelde nog een paar andere details over hun gesprek.

"Zo'n geweldige dag om mijn buurman te ontmoeten @JamesGunn! "We hebben zoveel gemeen & gesproken over ALLES: het weer, tuiniertips, favoriete recepten, katholieke opvoeding, onze wederzijdse liefde voor honden, blauwaderkaas, risque limericks en nogmaals het weer. #FunWithGunn".

Cover Media/Novum Nieuws