Nick Jonas date Bollywood-ster


De twee gingen al eerder samen naar het Met Gala, maar doen nog erg mysterieus over hun relatiestatus.


Volgens geruchten is de vriendschap tussen Nick Jonas en Bollywood-ster Priyanka Chopra niet langer platonisch.

De twee ontkenden vorig jaar dat ze iets hadden, nadat ze samen naar het Met Gala in New York gingen. Maar bronnen geven nu aan dat er een echte relatie is opgebloeid.

De Bollywood-ster, vooral bekend van Baywatch, en de popster werden samen gezien op een boot met vrienden dit weekend. Het stelletje werd knuffelend gespot en hielden elkaars hand vast tijdens een honkbalwedstrijd.

Toen Priyanka tijdens een interview met Jimmy Kimmel werd gevraagd naar haar relatie met Nick, wuifde ze de geruchten weg. Volgens haar hadden ze gewoon dezelfde agent, en gingen ze samen naar het Met Gala omdat ze allebei Ralph Lauren droegen. "We zaten al aan dezelfde tafel en kenden elkaar. Dus hij vroeg me: 'Hey, wil je samen gaan?' En ik antwoordde: 'Ja, okay, laten we samen gaan.' En het werkte gewoon."

In een interview op Watch What Happens Live bevestigde ze dat ze vrijgezel was, en wilde ze niet uitweiden over wie ze mee zou nemen naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Uiteindelijk kwam ze met een aantal vriendinnen naar de bruiloft.

Cover Media/Novum Nieuws