'Wie Wordt De Man Van Wendy' komt terug © Isopix

Wendy Van Wanten gaat terug op zoek naar een man. Althans, op de planken toch. De liefde tussen haar en Frans is nog altijd groot. ‘Wie Wordt De Man Van Wendy’ komt terug als theatervoorstelling.

James Cooke maakt met zijn theaterproductie een voorstelling over de realityreeks die 12 jaar geleden werd uitgezonden op VTM. Toen leerde Wendy er ‘Franske’ kennen. Wendy Van Wanten vertolkt zelf de rol van Wendy: “Het is de eerste keer dat het gebeurt. Een avontuur dat ik durf aan te gaan omdat James Cooke de producent is. Ik leerde hem beter kennen op de boot tijdens Gert Late Night en daar klikte het enorm tussen ons.”
 
Eerder maakte Cooke al parodieën op 'Boer Zkt. Vrouw' en 'De Buurtpolitie'. De Buurtpolitie-acteur Andy Peelman krijgt ook een plaats in de voorstelling. De verhaallijn start nadat Wendy haar keuze heeft gemaakt. Onder druk van haar manager kiest ze een brave man (Karel Deruwe), terwijl ze het eigenlijk meer heeft voor een knappe, jonge bink. Peelman zal de rol van bink op zich nemen. 
 
Een nieuwe rol en een verzoening met haar zoon Dylan, het gaat Wendy voor de wind. “Privé tot rust komen, maakt het professioneel ook gemakkelijker. Mijn carrière gaat op en neer, maar ik geniet met volle teugen. Alles uit het leven halen, dat is belangrijk. Nieuwe uitdagingen blijven aangaan houdt je jong”, vertelt ze aan Het Nieuwsblad.