Dochter Woody Allen verdedigt haar vader


Bechet Dumaine Allen zegt op Facebook haar vader te steunen, en bedankt Moses Farrow voor zijn steunbetuigingen aan hun vader.


Bechet Dumaine Allen, de dochter van de bekende regisseur Woody Allen, komt op voor haar vader. Ze sprak zich uit over de aantijgingen van Woody’s geadopteerde dochter Dylan Farrow. Die zegt seksueel misbruikt te zijn door haar adoptievader.

Enkele dagen geleden betuigde Allen’s zoon Moses ook steun voor zijn vader, en viel daarbij zijn moeder Mia Farrow aan. Nu verdedigt ook Bechet Dumaine Allen haar vader, en zegt dat het tijd is om voor hem op te komen.

In haar Facebookpost zegt de 19-jarige dochter van Allen: “Ik wilde niet betrokken raken bij de controverse op social media rondom mijn vader, maar er komt een punt dat je je realiseert dat je óf doorgaat met doen alsof je neus bloedt, óf dat je voor hem opkomt. Hij heeft mij altijd gesteund en lief gehad, en nu is het mijn beurt om hem te steunen.”

Bechet legt een verband tussen haar eigen steunbetuiging en de lange essay die Moses Farrow schreef. Moses schreef daarin dat de aantijgingen van seksueel misbruik niet klopten en dat zijn moeder Mia gewelddadig was en zijn zus Dylan heeft gehersenspoeld. Bechet bedankte hem voor het delen van zijn eigen ervaringen ‘zodat mensen eindelijk de waarheid weten’.

De vrouw van Woody Allen, Soon-Yi Previn is de moeder van Bechet én de geadopteerde dochter van Mia Farrow. Woody verliet Mia voor haar dochter en zegt dat dit de reden is dat Mia en Dylan hem nu beschuldigen.

Dylan houdt vol dat ze is misbruikt door haar vader, en zegt dat de blog van Moses niet klopt met de realiteit.

Cover Media/Novum Nieuws