Vlaamse stemmen in The Incredibles 2 © Isopix

Na 14 jaar zijn The Incredibles eindelijk terug! De super familie gaat in een tweede film opnieuw het avontuur tegemoet. In de Vlaamse versie horen we tal van BV’s.

In 2004 wist de krachtige familie hun stad Metroville te verlossen van Syndrome. Dit keer kampen The Incredibles met een slechte reputatie. Helen, Elastigirl, (stem van Ann Reymen) moet de eer van haar familie opkrikken en de supers terug op een positieve manier in de spotlight zetten. Bob (Karel Deruwe) daarentegen moet thuisblijven om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan en om te zorgen voor zijn kinderen Violet (Aline Goffin), Dash (Jack Crets, zoon van Vlaams acteur Stany Crets) en Jack Jack. Dat loopt niet van een leien dakje, want de krachten van de kleinste super in het gezin duiken ook stilaan op. 

De dreiging van een nieuwe vijand dwingt de familie Parr om samen te werken met hun vriend Frozone (Ronny Mosuse) om het gevaar te stoppen. Zo gaan ze onder anderen de strijd aan met The Underminer (Dirk Denoyelle). Een slechterik die tunnels graaft om zo heel Metroville te ondertunnelen en een oorlog te starten.
 
 
27 juni verschijnt The Incredibles 2 in de bioscoop.