Pendelpret: win reischeques van B-Rail dankzij ‘The Commuter’! © Entertainment One

Vanaf 6 juni spoort ‘The Commuter’ met Liam Neeson en Vera Farmiga in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een goed moment voor een leuke wedstrijd! Doe mee en win reischeques van B-Rail. Pendelpret verzekerd!


Zin in een tripje met de trein deze zomer? Beantwoord onze wedstrijdvragen en maak kans op B-Rail-reischeques ter waarde van € 100!


 


Sporen met Liam Neeson
 
Zoals elke dag na het werk, neemt verzekeringsagent Michael MacCauley (Liam Neeson) de trein naar huis. Maar vandaag neemt zijn reis een bijzondere wending. Hij komt in contact met een mysterieuze vrouw en wordt door haar gedwongen om vóór de laatste halte de identiteit van een verborgen passagier te achterhalen. Wanneer Michael beseft dat hij gevangen zit in een crimineel complot, begint voor hem een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en dat van zijn medepassagiers niet in gevaar te brengen.
 
TrailerEen film van Jaume Collet-Serra, die eerder ‘The Shallows’, ‘Unknown’ en ‘Orphan’ afleverde. In de cast: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson en Sam Neill.
 
Deze film is vanaf 6 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Succes met de wedstrijd!