Fans uiten bezorgdheid over Johnny Depp na zien foto


De acteur poseerde voor een foto met twee fans tijdens een tour in Rusland voor zijn band The Hollywood Vampires.


Johnny Depp zorgt voor ongerustheid bij zijn fans nadat een enge foto van de acteur op internet verscheen. Op de schokkende foto die op Instagram en Twitter werd verspreid is de 54-jarige Depp te zien met een sterk vermagerd gezicht terwijl hij poseert met twee make-up artiesten. De foto werd genomen in het Four Seasons Hotel Lion Palace in de Russische stad St. Petersburg.

Het lijkt erop dat Depp, die momenteel op tournee is met zijn rockband the Hollywood Vampires, ziek is.

“Ik dank de wereld voor het waanzinnige werk en de prachtige kansen die ik krijg”, schrijft make-up artieste Nadya Shestakova in het bijschrift bij de foto. Katerina Kurt schrijft: “Ik dank mijn werk voor de kans om geweldige mensen te ontmoeten.” Het is dus goed mogelijk dat Depp door het werk van de stylisten er ziekelijk uit zag.

De afbeelding circuleerde al snel rond op Twitter en zorgde voor de nodige speculaties. “Woah! Is #JohnnyDepp dodelijk ziek of is hij zich gewoon aan het voorbereiden op een bizarre nieuwe rol?”, schrijft iemand. “Hij stevent af op de dood als hij niet snel hulp krijgt”, schrijft een ander.

Depp sprak onlangs nog de stem in van Sherlock Gnomes voor de gelijknamige film en speelde mee in de Fantastic Beasts-film die in november verschijnt.

Cover Media/Novum Nieuws