Richard Gere over zijn nieuwe vrouw Alejandra Silva: ‘Ik ben heel gelukkig’


Richard Gere en Alejandra Silva stapten in april in het huwelijksbootje en zijn beiden ontzettend gelukkig.


Richard Gere is naar eigen zeggen de gelukkigste man op aarde nadat hij in het huwelijksbootje stapte met Alejandra Silva. Het is het derde huwelijk voor Gere. Eerder trouwde hij met actrice Carey Lowell en model Cindy Crawford.

De 68-jarige acteur trad in april in het huwelijk met de 35-jarige Spaanse schrijfster en activiste Alejandra tijdens een speciale Indische ceremonie op de ranch van Gere net buiten New York.

In Hello! magazine vertelt Richard over de grote dag. “Ik ben de gelukkigste man op aarde. Hoe kan ik dat niet zijn? Ik ben getrouwd met een prachtige vrouw die slim en gevoelig is, graag mensen helpt en goed kan koken. Ze maakt de beste salades ter wereld!”

Eerder trouwde Gere met actrice Carey Lowell en model Cindy Crawford.

“Alejandra mediteert, is vegetarisch en een uitstekende moeder. En niet te vergeten: ze is Spaans, het land van koningen en koninginnen, van Cervantes en Bunuel. Beter kan niet.”

Ook Alejandra zelf is in de wolken met haar echtgenoot. Ze noemt het leven met Gere “een echt sprookje”. Het stel ontmoette elkaar in 2014 toen de acteur in een hotel in het Italiaanse Positano verbleef, een hotel dat eigendom is van de familie van Alejandra.

“Zonder enige twijfel durf ik te zeggen dat ik de gelukkigste vrouw op aarde ben. Hij is de liefste, gevoeligste, attentste en grappigste man die ik ooit heb ontmoet. Ik ben tot over mijn oren verliefd. Hij vertelt me iedere dag hoe belangrijk ik ben voor hem en we genieten van iedere dag. Ik voel me heel gelukkig”, aldus Alejandra.

Cover Media/Novum Nieuws