Tyrese Gibson klaar voor nieuwe voogdijstrijd terwijl hij probeert zijn dochter naar Atlanta mee te nemen


F&F-ster vindt dat zijn dochter beter in Atlanta kan opgroeien.


Fast & Furious ster Tyrese Gibson bereidt zich voor op een nieuwe voogdijstrijd met zijn ex-vrouw nadat hij een rechter om toestemming vroeg zijn dochter mee te nemen naar Atlanta.

De filmster en zijn ex, Nora, clashten het vorig jaar in de rechtszaal nadat ze hem ervan beschuldigde dat hij hun kind zo hard had geslagen dat ze niet kon gaan zitten.

Tijdens het voogdijgevecht, werd Tyrese verboden om Shayla (10) te zien. Hij kreeg uiteindelijk voor 50 procent voogdij over zijn dochter, maar wil nu eerste voogdij, zodat hij haar in Atlanta kan opvoeden.

Volgens gerechtelijke documenten die The Blast heeft verkregen, dringt hij erop aan dat het in het "beste belang" van zijn dochter zou zijn om van Los Angeles, waar zij met haar moeder woont, naar de staat Georgia te verhuizen, waar hij beweert dat hij voor Shayla "een stabiele en liefdevolle omgeving heeft gecreëerd in een welvarende en veilige buurt".

De acteur en zanger belooft ook op dat zijn kind haar eigen kamer en badkamer krijgt en dat ze naar een top prive-school gaat beschikking heeft over een eigen docent. Hij heeft ook beloofd ervoor te zorgen dat Shayla een goede relatie met haar moeder onderhoudt door haar reiskosten heen en weer tussen Atlanta en Los Angeles te betalen.

Gibson pleit dat als Shayla in Los Angeles met haar moeder blijft, Norma ,,zich in mijn verhouding met en mijn voogdijschap over Shayla zal blijven mengen en mijn verhouding met haar niet zal vergemakkelijken."

Tyrese zal in september weer vader worden, zijn nieuwe vrouw Samantha is zwanger. Gibson deelde het nieuws in een nepfilmtrailer, waarin hij de voice-over deed en begin April openbaarde.

Samantha gaf toe dat ze haar moederschapsvaardigheden heeft verbeterd door haar stiefdochter Shayla, en voegde eraan toe dat de 10-jarige "al sinds ik haar ken broers en zussen vraagt".

Tyrese en zijn vrouw zijn van plan om de baby in Los Angeles te krijgen, maar voeden het kind op in het gezinshuis in Georgië, waar Tyrese en Samantha hun relatie vorig jaar op Valentijnsdag begonnen.

Cover Media/Novum Nieuws