'Thuis'-acteurs komen naar buiten met hun relatie © BELGA

Michiel De Meyer verklaarde zichzelf tot voor kort nog single, maar daar blijkt nu niks van aan te zijn. De 'Thuis'-acteur is al vijf maanden samen met Line Ellegiers, die ooit ook een rol had in de soap.


De Meyer speelt Arne in 'Thuis' en is daarnaast ook een talentvolle zanger die met succes meedeed aan 'Steracteur, Sterartiest'. Na een ruime tijd single te zijn geweest, is er nu toch iemand speciaal in zijn leven. Sinds vijf maanden heeft de 'Thuis'-acteur een relatie met musicalstudente Line Ellegiers. Zij had een tijdje geleden een rolletje in 'Thuis' en speelde Silke, een ex-studiegenote van ­Tamara en een flirt van Kobe.

Het koppel leerde elkaar niet kennen op de set van de soap, maar is al meer dan 8 jaar bevriend. Enkele maanden geleden sloeg de vonk over en kwam Ellegiers ook supporteren voor haar nieuwe partner toen hij meedeed aan de zangwedstrijd 'Steracteur, Sterartiest'. De Meyer en Ellegiers hielden de relatie tot nu toe bewust stil voor het grote publiek. "M'n relatie met Line was nog te pril", verklaarde de acteur daarover in Dag Allemaal. "Intussen zijn we vijf maanden samen en héél gelukkig."