Charlize Theron met Oscar Isaac in animatie Addams Family


Ook Allison Janney en Bette Midler 'spelen' mee.


Charlize Theron en Oscar Isaac spelen een griezelig echtpaar in een nieuwe geanimeerde kijk op The Addams Family. Theron speelt Morticia Addams in het nieuwe project, terwijl Star Wars acteur Isaac Midler de rol van Gomez op zich neemt.

De film zal ook Oscarwinnaar Allison Janney als Margaux Needler, Bette Midler als oma, Chloe Grace Moretz als Wednesday, en Finn Wolfhard als Pugsley, terwijl komiek Nick Kroll Oom Fester speelt.

Co-regisseurs Conrad Vernon en Greg Tiernan kunnen niet wachten om aan het project te beginnen nadat ze hun sterrencast hebben samengesteld voor de nieuwe versie van Charles Addams' geliefde cartoons die oorspronkelijk verschenen in tijdschrift The New Yorker.

"Greg en ik zijn altijd al fan geweest van de Addams-familie van oudere versies, dus toen we deze film gingen maken, waren we enthousiast om iets nieuws te doen," vertelt Vernon aan Deadline. "Met dat in gedachten heb ik voor de film gebruik gemaakt van de briljant originele Charles Addams New Yorker cartoons en besloot ik het verhaal te vertellen over hoe Gomez en Morticia elkaar ontmoeten, hun huis vinden en hun gezin stichten.

"Deze unieke aanpak is wat heeft me aangetrokken tot het regisseren van de film. De nieuwe film strekt zich ook uit tot de sterrencast die we hebben samengesteld en die elk hun eigen draai zullen geven aan onze film die fans van de Addams zal aanspreken en hen zal laten kennismaken met een nieuwe generatie."

De Addams Family is een grote hit op zowel de televisie als in de bioscopen en op het podium.

In de oorspronkelijke zwart-wit televisieserie uit de jaren zestig waren Carolyn Jones, John Astin en Jackie Coogan te zien, terwijl in de filmversie uit 1991 Anjelica Huston, Raul Julia en Christopher Lloyd de hoofdrol speelden. Het leverde een vervolg op, Addams Family Values, en een tv-film uit 1993, Addams Family Reunion, waarin Daryl Hannah en Tim Curry Morticia en Gomez speelden.

Cover Media/Novum Nieuws