'Tour De Zjef', nieuwe webreeks van Familie © Medialaan

Vrijdag 29 juni zendt VTM de seizoensfinale van ‘Familie’ uit. De tijd dat fans een hele zomer op hun honger blijven zitten, is al enkele jaren voorbij. Sinds 2015 volgen er in de zomer webseries. Dit keer staat het personage Zjef De Mulder centraal in ‘Tour De Zjef’.

Vorige zomer trokken Emma (Bab Buelens) en Guido (Vincent Banic) op vakantie in de Ardennen. Ze worden er opgejaagd door Ronald, een crimineel die door Guido's toedoen in de gevangenis belandde. Dat was te zien in 'Jacht op Guido en Emma',
een beklemmende webserie. Ook de voorgangers ‘Niko Op De Vlucht’ en ‘De Zaak Bart’ waren voorzien van de nodige dosis spanning. Met ‘Tour De Zjef’ ruilen ze de spanning om voor een dosis pure feelgood.

Zjef, gespeeld door Jan Van Den Bosch, trekt er samen met zijn liefde Rudi op uit. Het belooft een roadtrip te worden waar liefde, romantiek en warme familiebanden centraal staan. Zo zien we onder meer Zjefs vader Pierre terug in de serie. En dan is er nog de verrassende verschijning van Reinhilde Decleir, die voor het eerst een gastrol in de reeks vertolkt. Welke band zij met het hoofdpersonage heeft, moeten we nog afwachten.
 
‘Tour De Zjef’ zal bestaan uit 35 korte afleveringen, die de hele zomer lang om 20.00 uur online te bekijken zijn. De reeks gaat na de seizoensfinale op vrijdag 29 juni 2018 meteen van start met een dubbelaflevering.