Bruno Wyndaele terug op Eén met talkshow © VRT

Met ‘De zomer van…’ maakt Bruno Wyndaele in augustus zijn terugkeer naar het scherm. In de nieuwe Eén-talkshow nodigt hij elke dag een exclusieve gast uit op een zomerse buitenlocatie in Vlaanderen.

De presentator trekt met zijn gasten naar mooie plekken die uitnodigen tot een goed gesprek. Een gesprek dat doet nadenken over het leven: waar staan de gasten en waar gaan ze naartoe? Wat is voor hen de ideale zomeravond? Welke muziek weerklinkt er? Op het gastenlijstje staan alvast Bart Peeters, Jeroen Meus, Jani Kazaltzis, Tine Embrachts en Dina Tersago. Iedere gast mag ook iemand meenemen. “Iemand waar hij of zij een band mee heeft, die het volgens die gast verdient om ook een keer op televisie te komen”, vertelt Wyndaele op hln.be.
 
Jeroen Meus zal tijdens de zomermaanden wel meer op het scherm te zien zijn. Hij trekt richting Spanje voor ‘Dagelijkse Zomerkost’, waar hij vijf weken lang kookt voor de Vlaming op vakantie, de Spaanse buurman en zichzelf natuurlijk. Nog op het menu: de klassieker ‘De Stoel’, waarbij de inzittenden telkens getrakteerd worden op een reisje. ‘Switch’, de quiz met Adriaan Van den Hoof start in juli met een nieuw seizoen.
 
"Tijdens de zomermaanden willen we dichtbij onze kijkers blijven en inspelen op wat de Vlaming bezighoudt. In augustus trekken we dat gevoel door met de nieuwe talkshow van Bruno Wyndaele. Laat het maar snel vakantie worden!", aldus netmanager Olivier Goris
 
‘De zomer van…’ zal vanaf 13 augustus van maandag tot donderdag om 21.20 uur uitgezonden worden op Eén.