Sandra Bullock blij met steun George Clooney voor Ocean’s Eleven


Sandra Bullock hoopt dat haar nieuwste film Ocean's 8 betere recensies krijgt dan Ghostbusters, de laatste blockbuster met vrouwen.


Filmactrice Sandra Bullock heeft de zegen gekregen van George Clooney voor de sequel Ocean’s 8. In deze film speelt Bullock de zus van Danny Ocean, een rol die Clooney drie keer speelde.

"Het aardige van George is dat hij gewoon blij is als alles werkt," zegt Bullock. "Hij wilde dezelfde connecties, dezelfde herinneringen die voor hen gemaakt waren, ook voor ons, denk ik.

Bullock is te vinden in Ocean's 8, samen met Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Rihanna, Helena Bonham Carter en Awkwafina. Ze hoopt dat critici vriendelijker zullen zijn voor de nieuwe release dan voor de laatste grote vrouwelijke blockbuster Ghostbusters met actrices Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones en Melissa McCarthy."Dat was oneerlijk op een niveau waar ik niet eens gek van kan zijn om over te praten," zei Bullock bij de Ocean's 8 New York City première eerder deze week. "Ze liepen letterlijk een vuurpeloton binnen...".

Cover Media/Novum Nieuws