Vanaf 13 juni kun je in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV kijken naar Early Man, de nieuwste van Aardman Aminations. Een heerlijke animatiefilm, dat vraagt om een leuke wedstrijd. Doe mee en win een familieweekend in De Grotten van Han!

Slapen in de bomen!
 
In de prijzenpot: een avontuurlijke familie-uitstap met overnachting op het Domein van De Grotten van Han (2 volwassenen + 2 kinderen van maximum 12 jaar oud).
 
Je slaapt in het hart van het Wildpark in een Tree Tent, een gezellige tent die in de hoogte tussen de bomen is gespannen, met uitzicht op de prachtige vallei van de Lesse en de dieren die in de open vlakte ronddartelen.
 
’s Avonds geniet je van een barbecue en bij het wakker worden staat er een ontbijt klaar. Bovendien krijg je ook een PassHan, waarmee je de Grot, het Wildpark en de musea PrehistoHan en Han 1900 kunt bezoeken.
 
Zin in? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans! Gewoon even de vragen beantwoorden en een beetje geluk hebben.

 


Prehistorisch potje voetbal
 
Early Man is de nieuwste animatiefilm van Aardman Animations, de studio die eerder Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun the Sheep maakte.
 
Je volgt holbewoner Dug en zijn stamgenoten, die doorheen het stenen tijdperk rocken, tot hun vallei wordt aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit het bronzen tijdperk. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren…
 
TrailerKleipoppetjes met humor

De kleipoppetjes van Aardman Animations zetten in Early Man de boel op stelten in de prehistorie. Bij Aardman kennen ze hun vak, dat is hier ook weer duidelijk. De personages zien er zoals steeds eenvoudig en prachtig uit, en de stop-motionanimatie wordt hier en daar aangevuld met computer graphics.

Voeg daarbij de humor, nog steeds een basisingrediënt bij de animatiestudio, en je weet wat je mag verwachten: een mooie film met heerlijk Britse grappen die leuk zijn voor jong en oud. Ideaal voor een filmavondje met het hele gezin!

Early Man is vanaf 13 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Succes met de wedstrijd!