Vollenbak WK: voetbalreportages op kindermaat door vlogger Michiel Callebaut © Medialaan

Het WK, enkel iets voor volwassenen? Natuurlijk niet. Vanaf vandaag, 11 juni, zendt kinderzender KADET WK-reportages uit, met vlogger Michiel Callebaut als centrale figuur.

De 22-jarige Michiel is zelf voetballer en maakt op zijn Youtubekanaal MiAndMore voetbalvlogs voor maar liefst 160.000 volgers. Voor KADET zoekt hij antwoorden op vragen als: hoe bereid je je voor op het WK? Hoe hard kan je tegen een bal trappen? Hoe schatten bekende trainers onze Rode Duivels in? Zo trok hij met een goal richting de Gouden Schoen, waar voorbijgangers hun pronostiek meegeven. De voetballiefhebbers moesten de bal in één van de vier gaten van de goal trappen: eruit na de poule, kwartfinale, halve finale en wereldkampioen.

Daarnaast is er ook plaats voor leuke challenges, zoals de Penalty Challenge met U21-spelers, wereldrecordpogingen, een dansmoment met Kevin De Bruyne,… en een bezoek aan Sotsji om het allemaal af te maken.
Vollenbak WK is een leuke mix tussen ongeziene voetbalskills en onverwachte verhalen. De reis naar Sotsji, waar ik samen met Martijn, Belgisch kampioen Panna en Vice-kampioen Freestyle, het WK zal volgen, is de kers op de taart,” vertelt Michiel.
 
Vollenbak WK is van maandag tot donderdag te zien bij KADET om 16.45. De afleveringen verschijnen ook op de VTM KIDS-app.
 
Bekijk Vollenbak WK om 16.45 op KADET of waar je ook bent op proximustv.be. Wil je de reportages liever opnemen? Dat kan natuurlijk ook. Via TV Replay bekijk je de uitzending tot 36 uur later!