Gotti-familie prijst John Travolta


Travolta kruipt in de huid van de overleden maffiabaas John Gotti, die in 2002 stierf terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat.


De nieuwe filmbiografie over het leven van beruchte maffiabaas John Gotti heeft ervoor gezorgd dat Gotti's familieleden acteurs John Travolta en Kelly Preston prijzen.

De Grease-ster kruipt in de rol van de Gambino maffiabaas in New York City, en Preston speelt de vrouw van Gotti, Victoria.

De actrice kreeg de mogelijkheid om Victoria goed te leren kennen terwijl de film werd gemaakt, en doordat ze een vriendschap ontwikkelde met Victoria kreeg Preston veel begrip voor haar daden en gevoelens.

Door de hechte vriendschap is de film zo realistisch als mogelijk. Preston noemt het een echte ''behind-the-scenes'' bij de familie Gotti.

De film ging in première tijdens het Cannes Film Festival en werd dit weekend aan de familie getoond. ''Het was de hele familie, alle vrienden, iedereen die John Gotti kende, die nog steeds omgaat met de familie, het was geweldig, de reactie van die mensen was fantastisch.''

John Gotti overleed in 2002 aan kanker, terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat voor vijf moorden en illegaal gokken.

Cover Media/Novum Nieuws