Rose McGowan steunt Asia Argento


Nadat Argento's partner Anthony Bourdain zich van het leven beroofde, kreeg ze erg veel kritiek en beschuldigingen over zich heen.


Actrice Rose McGowan is afgereisd naar Italië om haar vriendin Asia Argento, bekend van de film XXX, bij te staan in haar rouwproces, nadat haar partner, tv-chef Anthony Bourdain, vorige week zelfmoord pleegde.

In een open brief uit Rose haar respect voor haar vriendin, die na de tragedie gewoon terug aan het werk ging. ''Beste medemensen, tegenover me zit een opmerkelijk mens en een dappere overlevende, Asia Argento, die meer heeft meegemaakt dan de meeste mensen aan zouden kunnen, en toch blijft ze overeind. Ze sprak zich uit over haar monsterlijke verkrachter en nu moet ze zich uitspreken over nog een monster, zelfmoord. De zelfmoord van haar geliefde en bondgenoot, Anthony Bourdain.''

''Anthony's depressie zorgde ervoor dat hij geen hulp kon krijgen. Zijn beslissing, niet die van haar. Zijn depressie won. Ik weet dat voordat Anthony stierf hij om hulp had gevraagd, maar het advies van de dokter niet aannam. En dat heeft geleden tot deze tragedie.’’

In de media krijgt Argento vaak beschuldigingen over zich heen doordat haar geliefde zich van het leven beroofde. Daarom roept Rose de fans en vrienden van Bourdain en de media op om Argento niet de schuld te geven van zijn dood. Ze vraagt hen verder te kijken en niet alle beledigingen te geloven.

Cover Media/Novum Nieuws