Disney toont eerste beelden van Tim Burton's Dumbo © Youtube Disney België

Disney pakt uit met een nieuwe liveaction film. Na onder meer ‘Belle en het Beest’ en ‘Jungle Book’ wordt ook de klassieker ‘Dumbo’ in een nieuw jasje gestoken. Vandaag zien we de eerste beelden van Dumbo.

Een levensecht olifantje, met mooie grote kijkers. Met zijn gigantische oren is hij een grappige trekpleister in het circus van Max Medici. Op vraag van de eigenaar staat voormalig circusster Holt Farrier, gespeeld door Colin Farrell, in voor de verzorging van Dumbo. Wanneer Holt’s kinderen ontdekken dat het olifantje een speciale kracht heeft, zijn de verwachtingen hooggespannen. Wordt Dumbo de nieuwe ster van het circus?
 
Het verhaal wordt onder handen genomen door regisseur Tim Burton. Het wordt een mix van liveaction en computeranimaties. Naast Farrell zien we ook Eva Green, Danny DeVito en Michael Keaton op het scherm.
 
De film verschijnt 27 maart 2019 in de bioscoopzalen. Maar, je hoeft van een mug geen olifant te maken. In de trailer kan je al een eerste vlucht van Dumbo zien. Laat je overdonderen.