Paris Hilton brengt jaren 2000 terug met kledinglijn © BELGA

Goed nieuws voor de Paris Hilton-fans. De realityster brengt samen met webwinkel Boohoo een kledingcollectie uit vol met throwback-looks uit de jaren 2000. "Er zullen heel wat prints, roze en glitter in voorkomen", aldus het stijlicoon.

Hilton heeft 70 kledingstukken ontworpen "die elk meisje in 2000 in haar kast had gewild". Een overdaad aan roze, luipaardprints, velours en glitter kunnen dus niet ontbreken.

"Alles wat ik nu draag en vroeger aandeed, komt terug in de collectie", vertelt de trendsetter in een interview met E! News. "Mijn favoriete items zijn de zilveren feestjurk, het gouden badpak en het trainingspak met chihuahua's", verklapt Hilton aan Cosmopolitan.com. Nieuwsgierigen kunnen voor een voorproefje al een kijkje nemen op Hiltons Instagram-pagina.

Hilton wil dat vrouwen haar kleren overal kunnen aandoen, zowel op het werk als tijdens een nachtje uit. De ster wil haar collectie naar eigen zeggen betaalbaar houden. Elk item is daarom te koop voor minder dan 100 dollar (85 euro).

Boohoo werkte eerder al met andere celebrities samen. Zo ontwierp 'The Greatest Showman'-actrice Zendaya ook al een collectie voor het merk.