Jonge miljonairs in Telefacts Zomer © Medialaan

In Telefacts Zomer brengt Julie Colpaert iedere dinsdag en donderdag een selectie van reportages uit het afgelopen jaar. Het belooft opnieuw een mix te worden van intrigerende verhalen, innemende portretten, emotionele getuigenissen en ontspannende verhalen. De eerste Telefacts Zomer geeft een inkijk in het leven van enkele steenrijke twintigers.

Hun leeftijdsgenoten verlaten nog maar pas de schoolbanken en gaan aan de slag om hun rekening stilaan aan te dikken. De rekeningen van de jonge miljonairs uit de eerste uitzending puilen al grondig uit. Ze behoren reeds tot de één procent rijkste mensen ter wereld en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Kaviaar bij het ontbijt? Voor de 25-jarige Emir Bahadir is het een gewoonte. “Sommige mensen drinken champagne bij het ontbijt. De meeste mensen eten kaviaar bij het ontbijt omdat het gezonder is dan het ’s avonds te eten of te drinken”, vertelt hij met uitgestrekt gezicht.

We zien ook de 28-jarige Cathy Lugner. Een luxeleventje was voor haar altijd een droom. Die droom werd werkelijkheid toen ze trouwde met de 57 jaar oudere miljonair Richard Lugner. Het huwelijk hield maar twee jaar stand, maar haar dure levensstijl wil ze niet opgeven. Terug naar haar oude baan of weer met een goedkope auto rijden? Dat is ze niet van plan. “Dat zou idioot zijn”, klinkt het. 
 
Ze zijn jong, knap en doen niets liever dan met hun geld smijten. Want als je niet laat zien dat je geld hebt, dan tel je niet mee. Bekijk Jonge Miljonairs, vanavond om 21.55 bij VTM of waar je ook bent op proximustv.be. Geen tijd? Je kan de uitzending ook opnemen! Via TV Replay bekijk je de uitzending tot 36 uur later!