Tragisch seizoen van 'Thuis' © VRT

Vanavond zien we hoe het 23ste seizoen van ‘Thuis’ op zijn einde loopt. De voorbije dagen was de spanning nog niet te snijden, benieuwd of onze monden vanavond nog openvallen van verbazing. Trouwe kijkers kregen dit jaar wel al enkele tragische wendingen voorgeschoteld.

Het Laatste Nieuws gooit het seizoen even in cijfers.
Al vier doden op de teller: recent stierf Luc, maar ook sekswerkster Marieke, baby Magaly en Maarten kwamen om in de soap. Al hebben we die laatste wel nooit gezien, hij maakte een val tijdens de skireis. In de onlinereeks ‘Secrets’ wordt het volledige verhaal van Maarten verteld. Magaly, de biologische dochter van Mayra en Waldek, stierf enkele dagen na de babywissel aan een nog onbekende ziekte.
 
Ook zes relaties sneuvelden dit jaar. Te beginnen met de meest spectaculaire breuk, die van Judith en Tom. Nog geen kwartier waren ze getrouwd of de witte rook maakte plaats voor zwarte donderwolken. Na de ‘feestelijkheid’ zette Jessica haar relatie met dokter Ann stop. Ook de relatie van Emma en Arne was van korte duur. Eddy en Angèle zorgden samen voor veel jolijt. Het vertrek van Angèle zindert nog steeds na bij Eddy. Rosa kon nochtans wat steun van haar beste vriendin gebruiken, nadat Steven haar verliet voor Karin Baert. En dan zijn er nog Kaat en Kobe: langzaam lijken ze terug naar elkaar toe te groeien, maar dat was ooit anders…
 
Gelukkig vormde zich nog een nieuwe relatie: Lowie en Olivia hebben elkaar terug gevonden! De romantiek hing dit jaar wel in de lucht. De kijker werd getrakteerd op drie huwelijksaanzoeken: één van Dieter (bij Nancy), één van Ann (bij Jessica) en één van Waldek (bij Mayra). Nancy en Dieter zijn intussen gelukkig getrouwd!
De romantische sfeer leverde wel ook twee soa’s op… weet je nog?
 
Zorgt Waldek vanavond voor een zevende liefdesbreuk? Loopt het dodenaantal nog op? Wat is Julia nog van plan? Hoe loopt het plan van Kobe af? Zorgt Stan nog voor brokken? 

Dat zie je vanavond om 20.10 op één of waar je ook bent op proximustv.be. Niet thuis? Je kan de uitzending ook opnemen! Via TV Replay bekijk je de uitzending tot 36 uur later!