'Brangelina heeft geen ruzie over kindvoogdij'


Angelina Jolie en Brad Pitt, die in 2016 uit elkaar gingen, blijken toch veel problemen te hebben met de relatie opbouwen tussen de kinderen en hun vader.


De vertegenwoordiger van Angelina Jolie zegt dat er geen ruzie is over de kindvoogdij tussen Jolie en haar ex Brad Pitt, en dat de actrice zich liever focust op de gezondheid van haar kinderen.

Dinsdag werd bekend dat een rechter in Los Angeles had besloten dat het slecht zou zijn voor de zes kinderen van Jolie en Pitt om hun vader niet te zien. Ook moeten de twee acteurs een ander voogdijplan maken voor de zomer en moet Jolie de mobiele telefoonnummers van haar kinderen aan Pit doorgeven zodat hij contact kan houden, en mag Jolie die berichten niet controleren.

De gerechtelijke documenten melden dat als de kinderen de kans niet krijgen om een relatie op te bouwen met hun vader, dat de voogdij veranderd kan worden.

"Als de minderjarige kinderen vijandig blijven tegenover hun vader, gelet op de omstandigheden rondom zijn toestand, kan dat er voor zorgen dat ze minder tijd mogen doorbrengen met Jolie en dan krijgt Pitt primaire voogdij," zeggen de documenten.

De vertegenwoordig noemt het betreurenswaardig dat iemand voor egoïstische redenen gevoelige informatie heeft gelekt aan het publiek. "Dit misleidende lek is niet in het belang van de kinderen," zegt de vertegenwoordiger. "Vanaf het begin is Angelina alleen maar gefocust geweest op de gezondheid en behoeften van haar kinderen, en daarom was het zo belangrijk om deze rechtszaak privé te houden."

Cover Media/Novum Nieuws