Sean Dhondt en An Lemmens gaan live vanop de festivals © Medialaan

Het zomert, de festivals staan voor de deur. Sean Dhondt en An Lemmens staan alvast klaar om de liveverslaggeving voor hun rekening te nemen in ‘At The Festivals'. Voor Q2 trekken ze samen naar Rock Werchter.

Met ‘At The Festivals’ brengen ze live verslag van op de festivalweide, interviewen ze tal van topartiesten,… Voor Sean Dhondt de ideale job: “Zomer en de festivals, dat gaat samen als een frisse pint en z'n schuimkraag: onlosmakelijk verbonden met elkaar. Ik kijk er dus ook dit jaar weer enorm naar uit om me in die interviews en festivalsfeer te smijten. En naar die pint met schuimkraag. Die mogen ze ook al klaar zetten.”
 
Na Rock Werchter (5, 6, 7 en 8 juli) trekt Dhondt nog naar Tomorrowland en Pukkelpop voor het programma. “Meer dan ooit zetten we in de uitzendingen livemuziek centraal zodat de Q2-kijkers de optredens meemaken vanop de eerste rij’, vertelt Lemmens aan de pers.
 
Ook VTM NIEUWS brengt live verslag uit van op de grootste festivals en de redactie volgt ook online alle festivals op de voet. VTM Koken zorgt dan weer voor alle tips rond festival-proof koken en CONTOUR geeft je de festivalmode mee. Daarnaast zet Q2 nog in op online content!
 
Dhondt en Lemmens, ex-man en vrouw, zullen nog vaker moeten samenwerken. Volgende winter trekken ze samen de studio in om 'The Voice van Vlaanderen' te presenteren.
 
'At The Festivals', elke festivaldag om 23u bij Q2.