Anne Hathaway hoorde over geheime film van een ober


Hathaway is heel blij met haar rol in Ocean's 8


Anne Hathaway was stomverbaasd dat ze een uitnodiging had gekregen om deel uit te maken van de Ocean's 8 cast, omdat ze net een ober had horen praten over Sandra Bullocks geheime nieuwe film.

De ster van Les Miserables onthult dat ze van de lunch genoot toen ze voor het eerst hoorde over de all-star film - en meer wilde weten. "Een ober in het restaurant vertelde me dat Sandra Bullock een nieuwe Ocean's film aan het maken was met een vrouwelijke cast, en ik herinner me dat ik dacht, 'Dat klinkt als de beste baan ooit', omdat ik zo van de eerdere films hield."

"En toen belde regisseur Gary Ross me op en zei, 'Je mag een diva spelen!’” Hathaway sprong een gat in de lucht om Daphne Kluger te mogen spelen: "Het was zo leuk om iemand te worden die een wereld leeft die ik zo goed ken, maar hopelijk lijkt ze niet op mij. Daphne is een beetje wild en over-the-top... en ze is een stuk slimmer dan mensen zich realiseren.

"Gary en ik wilden al heel lang samenwerken en het was geweldig om samen met hem dit personage te creëren. En Ross was erg blij dat hij met een van zijn favoriete actrices kon werken."Annie omarmde haar rol met zoveel kracht en enthousiasme en leverde zo'n gedurfde prestatie in termen van hoe ver ze bereid was te gaan," zegt hij. "Ze is een fantastisch persoon en ook een getalenteerde actrice. We hadden een geweldige tijd".

Cover Media/Novum Nieuws