Rita Ora probeerde Cheryl te respecteren tijdens het Liam Payne duet


Rita Ora wilde al heel lang de soundtrack opnemen voor Fifty Shades


Rita Ora probeerde Liam Payne's vriendin Cheryl te respecteren toen ze een duet met hem zong. De zangeres van Anywhere werkte samen met de One Direction-ster om For You, van de Fifty Shades Freed-soundtrack, uit te brengen. Tijdens hun promotie-optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon in februari zongen ze met hun gezichten dicht bij elkaar en eindigden ze alsof ze gingen zoenen. De choreografie was duidelijk afgezwakt tijdens latere optredens, onder meer bij de Brit Awards, toen Cheryl in het publiek zat en Liam en Rita elkaar toezongen terwijl ze uit elkaar stonden.

Rita zegt tegen The A-List van Evening Standard dat ze nooit een controverse heeft willen veroorzaken, terwijl Liam en Cheryl, die een zoon hebben met de naam Bear, het moeilijk hadden. Toen ze zei dat ze opzettelijk zweeg tijdens de "moeilijke situatie", voegde ze eraan toe: "Stel je eens voor dat je die persoon bent in die situatie... Ik heb natuurlijk geprobeerd om Cheryl en alles wat er aan de hand was te respecteren. Ik was erg professioneel, net als Liam, en ik bleef er helemaal buiten. We hadden maar één doel: het bevorderen van de single, en dat hebben we ook gedaan.”

Fifty Shades Freed, waarin ze opnieuw de rol speelt als Christian Grey's zus Mia, is nu beschikbaar op DVD, en Rita geeft toe dat ze lang heeft gewacht om deel uit te maken van de soundtrack. "Ik had het liedje al maanden van tevoren verstuurd, en uiteindelijk kwamen ze terug en zeiden ze dat ze het niet uit hun hoofd konden krijgen," vertelt ze.

Eerdere Fifty Shades-soundtracks werden opgenomen door Ellie Goulding en Taylor Swift samen met Liam's voormalige bandmate Zayn Malik.

Cover Media/Novum Nieuws