Chris Pratt picknickt met Katherine Schwarzenegger


Picknick is Pratt's eerste date na de scheiding


Acteur Chris Pratt heeft geruchten van een ontluikende nieuwe romance met Arnold Schwarzenegger's dochter Katherine gewekt, nadat ze afgelopen weekend samen hebben gepicknickt.

De ster van Guardians of the Galaxy scheidde vorige zomer van actrice Anna Faris. Nu blijkt dat Chris weer aan het daten is, na een ontmoeting in het park zondag met Katherine Schwarzenegger in Santa Barbara in Californië. Op beelden van TMZ.com is te zien dat ze lachend tegenover elkaar zaten. De 28-jarige Katherine is interieurontwerper en lifestyle blogger en het oudste kind van de Hollywood actieman Arnold Schwarzenegger en zijn ex-vrouw Maria Shriver.

De date is naar verluidt Chris' eerste sinds het 8-jarige huwelijk met Anna tot een einde kwam. Onlangs gaf hij in een openhartige chat met Entertainment Weekly toe dat hij het niet leuk vond om weer vrijgezel te zijn - of een alleenstaande vader van hun 5-jarige zoon Jack."Scheiding is verschrikkelijk", vertelde de 38-jarige acteur. "Maar uiteindelijk hebben we een geweldig kind met twee ouders die heel veel van hem houden. En we zijn een manier aan het vinden om hier doorheen te komen, terwijl we nog steeds vrienden zijn en nog altijd aardig zijn voor elkaar. Het is niet ideaal, maar ja, ik denk dat we het allebei waarschijnlijk beter doen."

Terwijl Chris net weer is gaan daten, is Anna al verder gegaan. Ze kreeg in oktober een relatie met filmmaker Michael Barrett.

Cover Media/Novum Nieuws