Kim Kardashian super blij om haar zus Khloe weer te zien


Kim wil Khloe en True dolgraag betrekken bij alle baby activiteiten


Kim Kardashian is blij dat haar zus Khloe Kardashian terug is in Los Angeles zodat haar kinderen hun nieuwe nichtje True kunnen leren kennen. Na de geboorte van True in april bleef Khloe in Cleveland om bij de vader van haar dochter, basketbalspeler Tristan Thompson, te zijn, ondanks geruchten dat hij haar bedrogen had. De familie verhuisde afgelopen zondag terug naar Los Angeles en dat werd gevierd met ballonnen en koekjes.

Kim vertelde Entertainment Tonight dat zij haar kinderen North, Saint en Chicago mee had genomen om True voor het eerst te zien en dat ze zo blij was om alle kinderen samen te zien. De 37-jarige Kim en haar halfzus Kylie Jenner hebben dit jaar allebei een baby gekregen en zien er naar uit om nu ook Khloe en True te betrekken bij hun baby activiteiten. "Ik heb het gevoel dat Stormi en Chicago zo veel fotoshoots samen hebben gehad. We stuurden de foto's naar Khloe en zeiden dat we nog op True wachten. Nu dat ze er is, wordt het zo ontzettend leuk."

De familie van Khloe heeft het bezoek zoveel mogelijk proberen te spreiden toen ze zondag aankwamen. "Eerst was het Kourtney en al haar kinderen, toen ik met mijn kinderen, daarna mijn moeder (Kris Jenner) en Kylie. Het was net alsof iedereen kwam om de kinderen te laten kennismaken met hun nieuwe nichtje. Het was echt goed om haar te zien en haar terug te hebben", zei Kim tegen Access Hollywood.

Cover Media/Novum Nieuws