Een nieuwe portie 'Callboys' © Isopix

Wesley Biets, Devon Macharis en Randy Paret verenigen zich terug in ‘Callboys 2’. Van Jay Vleugels werd in seizoen één voorgoed afscheid genomen, maar acteur Rik Verheyen bevindt zich toch weer op de set.

De ‘Callboys’ zijn weer van de partij. De opnames voor het tweede seizoen zijn officieel gestart. Stef Aerts (Wesley), Matteo Simoni (Devon) en Bart Hollanders (Randy) mogen zich terug uitleven als echte gigolo’s. Het eerste seizoen werd in 2017 een groot succes. Zelden wordt een televisieprogramma zoveel besproken. Daar zal de rol van blonde god Jay Vleugels, gespeeld door Rik Verheye, ook wel voor iets tussen zitten.

Een terugkeer van Jay? Dat is te mooi om waar te zijn. Na de tragische dood in de lift, zag Vlaanderen het hilarische personage definitief verdwijnen. “Voorzichtig op de boan he”, riep Devon hem nog toe. We hoeven gelukkig niet te treuren, identieke tweelingbroer Jeremy is wel van de partij in het tweede seizoen. Verheye is dus opnieuw een vaste waarde op de set.
 
Regisseur Jan Eelen was meteen enthousiast over een tweede seizoen. VIER bevestigt nu officieel dat de opnames voor 'Callboys 2' lopen.  Wanneer de Callboys het scherm terug veroveren, is nog niet geweten.