Eva Longoria bedankt fans na bevalling


De nieuwe moeder, die een foto van haar zoontje deelde op Instagram, riep haar fans op om te doneren aan hulpbehoevende gezinnen bij de Amerikaanse grens met Mexico.


Voormalig Desperate Housewives-actrice Eva Longoria bedankte haar fans voor hun steunbetuigingen nadat ze haar eerste kind mocht verwelkomen.

De actrice beviel afgelopen dinsdag van haar zoon, Santiago Enrique Baston. "We zijn zo dankbaar voor dit wondertje," vertellen Eva en haar echtgenoot, Mexicaanse omroepbaas Jose 'Pepe' Baston.

De nieuwe moeder deelde ook een kiekje van haar en haar zoon op Instagram. Longoria koos dit moment om ook een politiek statement te maken over de situatie aan de Amerikaanse grens. Daar worden kinderen van immigranten gescheiden van hun ouders, als gevolg van president Donald Trumps immigratiebeleid. De actrice, die van Mexicaanse komaf is, moedigt haar fans daarom aan om donaties te maken aan goede doelen die deze families helpt.

"In het kader van mijn zoons geboorte wil ik de focus leggen op families die uit elkaar worden gehaald bij de grens," schreef ze. "Met mijn zoon naast me kan ik me niet voorstellen dat hij uit mijn armen wordt genomen. Families horen bij elkaar, dus we moeten alles eraan doen om hen weer bij elkaar te krijgen."

Eva's vriendin en mede-actrice Reese Witherspoon was een van de eersten die haar steun betuigde. "Gefeliciteerd Mama! Wat een prachtige baby," reageerde de actrice. "En prachtig dat je nu de families die hulp nodig hebben belicht. Ik doneer meteen."

Cover Media/Novum Nieuws