Rechtszaak Johnny Depp niet uitgesteld


Depp had in 2016 last van een diepe depressie


Johnny Depp kan zijn rechtszaak tegen zijn ex-managers niet uitstellen. De acteur spande begin vorig jaar een rechtszaak aan tegen The Management Group (TMG) en Robert Mandel. Hij eist een schadevergoeding van $25 miljoen voor fraude en nalatigheid. Depp beweert dat ze zijn financiën verkeerd hebben beheerd en een schuldenpost van meer dan $40 miljoen hebben veroorzaakt. Zij antwoordden met een tegenproces om aan te tonen dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn financiële ellende omdat hij zijn uitgaven niet in de hand zou hebben.

De jury-procedure begint op 15 augustus. De advocaat van Depp wilde die 60 dagen uitstellen, omdat de datum van de eerste bemiddelingsbijeenkomst op 14 juli wel erg dichtbij zou zijn. Maar de rechter heeft bepaald dat de procedure niet wordt uitgesteld, meldt Deadline.com.

Depp onthulde een paar dagen geleden zijn erbarmelijke financiële situatie in een openhartig interview met het tijdschrift Rolling Stone. Hij raakte in 2016 in een diepe depressie toen zijn geldzaken verslechterden, terwijl hij beschuldigingen van huiselijk geweld van zijn ex Amber Heard aanvocht. "Ik zat diep in de put," zei de 55-acteur. "Ik kon de pijn niet elke dag verdragen".

Cover Media/Novum Nieuws