Zoontje Eva Longoria brengt Mexico geluk


Longoria heeft haar zoontje gekleed in voetbaltenue


Eva Longoria's pasgeboren zoontje is helemaal in de geest van het wereldkampioenschap voetbal met zijn groene voetbalshirt en 'Santi' op zijn rug. De actrice en haar echtgenoot, de Mexicaanse TV-baas Jose 'Pepe' Baston, verwelkomden Santiago Enrique Baston op dinsdag 19 juni in een ziekenhuis in Los Angeles en op zaterdag 23 juni keek het trio naar de wedstrijd tussen Mexico en Zuid-Korea.

Eva deelde een foto op Instagram van haar man die Santiago vasthield, terwijl ze allebei een groen shirt droegen. "Kijk eens wie er klaar is voor #Mexico game! #WorldCup," schreef ze. David Beckham, een vriend van het stel, was een van de velen die reageerde. "OMG (oh mijn God) beste foto ooit," zei de gepensioneerde sporter. "Ik ben zo blij voor jullie. Wat een verbluffende foto en een trots moment @evalongoria." De steun van het jongetje voor Mexico leek geluk te brengen. Het team won met 2-1 van Zuid-Korea.

Een dag eerder liet Longoria weten dat ze Santiago wilden introduceren bij hun hond Popeye door de dekentjes van de baby vanuit het ziekenhuis naar huis te brengen, zodat hij kon wennen aan de geur. "Grote broer Popeye kan niet wachten om zijn kleine broertje Santiago te ontmoeten", schreef ze bij een foto van de hond. "Popeye heeft de dekentjes naar zijn bed gebracht! Te schattig!"

Eva en Jose trouwden in 2016. Het is het eerste kind voor Longoria. Haar man heeft ook drie kinderen uit een eerder huwelijk.

Cover Media/Novum Nieuws