Willy Naessens en zijn partner vieren ja-woord op vier verschillende dagen © BELGA

Het huwelijk van de West-Vlaamse industrieel Willy Naessens, vooral bekend van "The Sky is the Limit", met zijn partner Marie-Jeanne Huysman zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Het paar viert zijn ja-woord op vier verschillende dagen: 3, 5, 7 en 13 juli. "Ons huwelijk wordt een groot dankfeest!", klinkt het vandaag in een persbericht van de ondernemer.

Het huwelijk voor de wet gaat door op de symbolische datum van 5 juli. Dat is niet enkel de verjaardag van Marie-Jeanne, maar ook de dag waarop ze startte in het bedrijf van Naessens en de dag waarop hij haar vorig jaar ten huwelijk vroeg.

Het kerkelijk huwelijk volgt twee dagen later, op zaterdag 7 juli om 11 uur. In de suite zullen 80 koppels lopen die belangrijk zijn voor het stel. Zij zullen aangevoerd worden met 36 koetsen, onder meer een replica van de originele Sissi-koets, uit de Sissi-films met actrice Romy Schneider. De plechtigheid zal buiten de kerk op groot scherm te volgen zijn, en na afloop wordt iedereen getrakteerd op een drankje en een hapje. Daarna zet het koppel het feest verder met vrienden en familie.

Daarnaast vinden nog verschillende feesten plaats. Op dinsdag 3 juli mogen de voedingsklanten en de dichte buren komen vieren. Op de dag van het wettelijke huwelijk wordt een feest georganiseerd voor de industriebouw- en zwembadklanten. De medewerkers van de Willy Naessens Group mogen de festiviteiten afsluiten op vrijdag 13 juli. "Het wordt een feest met alles erop en eraan, ambiance verzekerd met een special guest als artiest waarover we nu nog niet veel kunnen zeggen", klinkt het.

De OCMW-gezinnen van Oudenaarde en Wortegem-Petegem krijgen een voedingspakket ter gelegenheid van het huwelijk.