Jordan Peele aast nog steeds op "Get Out"-sequel © BELGA

Enkele maanden geleden heeft regisseur Jordan Peele laten weten dat hij interesse heeft in een vervolg op de horrorfilm "Get Out". Volgens producent Jason Blum is dat nog steeds het geval. Bovendien zou Blum graag de sequel produceren als Peele de regie in handen neemt. Dat schrijft het vakblad Variety.

"Als Jordan een sequel wil regisseren, hap ik meteen toe. Maar enkel als Jordan de regie in handen neemt", verklaart Blum aan het filmmagazine. "Ik denk dat hij nog steeds met het idee voor een sequel speelt."

Eerder dit jaar heeft Jordan Peele in een interview met Us Weekly gezegd dat hij interesse heeft om een "Get Out"-sequel te maken. "Dit is geen film waar je enkel voor het geld een vervolg maakt. Deze film is zoveel meer waard. Als ik een verhaal kan vinden dat de moeite waard is, wil ik het doen. Anders niet", klinkt het bij de regisseur.

Jordan Peele is momenteel bezig met "Us", zijn tweede langspeelfilm. De film met Lupita Nyong'o en Elisabeth Moss moet in maart 2019 in de filmzalen verschijnen.