Cardi B in het geheim al maanden getrouwd met rapper Offset © BELGA

De Amerikaanse rapster Cardi B, volledige naam Belcalis Almanzar, is vorig jaar in september in het huwelijk getreden met rapper Offset. Dat bevestigt de rapster nadat TMZ gisteren het huwelijkscertificaat van de twee publiceerde. Volgens haar wist niemand ervan en wilde ze dat eigenlijk zo houden.

"Er zijn veel momenten die ik met de wereld deel en er zijn een paar momenten die ik liever voor mezelf wil houden. Trouwen was daar een van", staat in een tweet van Cardi B. Zij en Offset besloten op een ochtend te gaan trouwen toen ze beseften dat ze zo verliefd waren dat ze elkaar nooit meer kwijt wilden. "We vonden een huwelijksambtenaar en het gebeurde." Volgens haar was verder alleen een neef bij de ceremonie aanwezig. "Ik heb ja gezegd, zonder jurk aan, zonder make-up en zonder ring." Die ring kwam later alsnog toen Offset voor Cardi B door de knieën ging tijdens een concert in Philadelphia.

Dat betekent dat het koppel al getrouwd was alvorens zij zich in oktober verloofden. Offset, vooral bekend van het Amerikaanse hiphoptrio Migos, vroeg zijn vriendin in oktober ten huwelijk tijdens een concert in Philadelphia. Het stel verwacht binnenkort een dochter. Cardi B onthulde begin april tijdens een optreden in de Amerikaanse show Saturday Night Live dat ze zwanger is. "Nu kunnen jullie bemoeizuchtigen stoppen met zeggen dat ik buitenechtelijk een kind heb gebaard", vervolgde Cardi B in haar tweet. "Daarom noem ik mijn album 'Invasion of privacy', want mensen zullen er alles aan doen om alles over je leven te weten te komen."

De 25-jarige Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis met haar nummer "Bodak Yellow". Ze is de eerste vrouwelijke rapper in negentien jaar die de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten haalde.