Nadat ze afgelopen maandag opnieuw werd gearresteerd, wegens het aanvallen van een politieagent en ambulancebroeder, is Heather Locklear nu met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 56-jarige "Melrose Place"-actrice zou een overdosis genomen hebben, vlak nadat ze op borgtocht vrij kwam uit de gevangenis, meldt TMZ.

Nadat er een verontrustend telefoontje binnenkwam bij 911, spoedde een ambulance zich naar het huis van de actrice, waar ze in dermate slechte toestand werd aangetroffen dat er direct besloten werd haar mee te nemen. Volgens de laatste berichten zou Locklear nu weer stabiel zijn en krijgt ze de behandeling die ze op dit moment nodig heeft.

Het gaat al een poosje vrij slecht met de actrice. Zondagavond laat werd de politie ingeschakeld door een familielid van Locklear, de actrice zou onder invloed zijn geweest. Toen de agent arriveerde en probeerde Locklear van haar familieleden te scheiden, deelde de actrice een klap uit. Ook een ambulance werd opgeroepen. Een van de broeders kreeg een trap toen hij probeerde Locklear op een brancard te krijgen.

De week daarvoor werd de actrice nog gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze labiel zou zijn en dreigde zichzelf wat aan te doen. Eind februari werd ze ook al gearresteerd vanwege de mishandeling van een agent.

Locklear werd vooral bekend door haar rollen in de televisieseries "Dynasty", "Spin City" en "Melrose Place". In "Dynasty" speelde ze de rol van Sammy Jo, in "Spin City" speelde ze Caitlin Moore, de campagnemanager van de burgemeester van New York, en in de serie "Melrose Place" vertolkte ze de rol van Amanda Woodward, waarvoor ze werd beloond met de prijs voor 'Beste actrice in een televisieserie'.

Wie met vragen zit over zelfdoding kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.