Carry Goossens en Danni Heylen zijn een kermiskoppel © Photonews

Carry Goossens en Danni Heylen staan weer samen op de planken. Niet als Oscar en Pascalleke, maar als kermiskoppel in de theaterkomedie ‘De Sinksenfoor’. Dat de twee acteurs elkaar al zo goed kennen, is mooi meegenomen.

Goossens kruipt voor 'De Sinksenfoor' in de huid van Firmin, de baas van de paardenkoers. Heylen speelt Vivianne, zij staat in het Duck Race-kraam. Samen hebben ze een dochter op wie twee mannen tegelijk verliefd zijn.
Danni en ik werken graag samen. We hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen”, vertelt Goossens in Dag Allemaal. 

Dat de twee onlosmakelijk aan Oscar en Pascalleke verbonden zijn, weten ze best. “Natuurlijk zijn er mensen die alleen komen kijken om Oscar en Pascalleke nog eens samen te zien, maar dat vind ik niet erg”, aldus Heylen. Vroeger had Goossens het moeilijk met de ‘kampioenen-stempel’. “Ik ben pas om mijn dertigste beginnen acteren en ik wou niet voor altijd aan één personage blijven kleven.” Al zagen we Oscar wel al terug in de tweede en derde Kampioenen-film. “Ik ben milder nu. Het doet me nu plezier wanneer kindjes Oscar tegen mij zeggen, terwijl ik hem maar vier jaar heb gespeeld”, vult de acteur aan. De vierde film laat hij aan zich voorbijgaan. Volgens Goossens is de vertelling van Oscar gedaan. De hun banden nu weer kruisen op het theaterpodium, vinden ze beiden fijn.
 
‘De Sinksenfoor’ speelt van 29 juni tot 19 augustus in het Fakkeltheater in Antwerpen.