‘Hotel Transsylvanië 3’ brengt vanaf 18 juli een monsterlijk leuke familiefilm in de zalen. Om dat te vieren: een toffe wedstrijd. Doe mee en maak kans op een weekendje weg, helemaal in de sfeer van Drac en zijn familie!


Een nieuwe ‘Hotel Transsylvanië’, vanaf 18 juli in de zalen. Heerlijk lachen met de sympathiekste vampierenfamilie die er bestaat. En misschien zomaar even deze toffe wedstrijd winnen!

In de prijzenpot:

- Twee ‘Hotel Transsylvanië’-overnachtingen met ontbijt voor vier personen. Je slaapt in een Novotel-hotel in België, in een kamer die helemaal in de sfeer van Hotel Transsylvanië is gebracht, met gratis animatie en leuke gadgets. Ideaal voor mama’s en papa’s die er eens tussenuit willen met hun kleine monstertjes.

- Voor de pechvogels die net naast deze mooie hoofdprijs grijpen, hebben we ook nog iets moois. Tien andere winnaars krijgen een prachtige knuffel en rugzak van Hotel Transsylvanië!

Wat moet je doen? Gewoon even de onderstaande vragen beantwoorden, en een portie geluk bestellen. Wie weet beleef jij binnenkort een paar monsterlijk leuke nachten met Hotel Transsylvanië 3!


 


Cruise voor een select publiek: monsters

In de nieuwe 3D-animatiefilm ‘Hotel Transsylvanië 3: een monsterlijk leuke vakantie’ neemt onze favoriete vampierenfamilie je mee op reis! Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip, zodat Dracula eindelijk eens kan bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. Heerlijk, leuke activiteiten aan boord en tijd om in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen ... Maar natuurlijk gaat er iets mis: de droomvakantie mondt uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters …‘Hotel Transsylvanië 3: een monsterlijk leuke vakantie’ is een grappige en spannende 3D-animatiefilm voor het hele gezin. Regisseur van dienst is Genndy Tartakovsky, die eerder ook de eerste en de tweede Hotel Transsylvanië-films afleverde.
 
In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler, Selena Gomez, Fran Drescher, Steve Buschemi, Keegan-Michael Key, Jim Gaffigan en Mel Brooks. In de Vlaamse versie lenen onder meer Ludo Hellinx (Dracula), Warre Borgmans (Van Helsing), Manou Kersting (Frankenstein), Tine Van den Wyngaert (Mavis) en Christel Domen (Kapitein Ericka) hun stemmen aan de personages.
 
Heb jij wel zin in een reisje met Dracula en zijn familie? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd! Succes!

Vanaf 18 juli draait ‘Hotel Transsylvanië 3’ in de Belgische bioscopen, en ongeveer vier maanden later vind je hem in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De eerste twee films nog niet gezien, of wil je ze nog eens bekijken om alvast in de sfeer te komen? Huur Hotel Transsylvanië 1 en (vanaf 13/7) Hotel Transsylvanië 2 in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!