Marvel-baas bevestigt titel nieuwe 'Spider-Man' © BELGA

Het vervolg op 'Spider-Man: Homecoming' zal inderdaad 'Spider-Man: Far From Home' heten. Dat heeft de baas van Marvel Studios, Kevin Feige, bevestigd.

De 22-jarige Britse acteur Tom Holland verklapte afgelopen weekend al op onhandige wijze de titel de nieuwe film. Hij deelde een filmpje op Instagram waarin hij zich verontschuldigde voor het gebrek aan nieuws over de tweede film in de reeks. Ondertussen liet hij quasi per ongeluk een iPad met het script zien dat duidelijk de titel 'Spider-Man: Far From Home' draagt.

Feige erkent dat het om een nogal dubbelzinnige titel gaat. "Het is vergelijkbaar met 'Spider-Man: Homecoming'. Ik ga niet zeggen wat de betekenissen zijn, maar we vermaken ons met de titel aangezien die net als bij 'Homecoming' vol zit met alternatieve betekenissen. En we vinden het leuk om door te gaan met het 'Home'-dingetje, met het kleine Spidey symbool in de 'Home'", klinkt het.

Ondertussen wordt er volop gespeculeerd over het verhaal van de film. De titel doet vermoeden dat Spider-Man niet in New York zal blijven. Eerder raakte al bekend dat er opnames zijn in Londen en Parijs.

'Far For Home' gaat op 5 juli 2019 in première.