50 Cent bespot Terry Crews voor seksueel misbruik


Rapper 50 Cent plaatste een aantal tweets waarin hij de acteur Terry Crews aanviel, nadat hij naar voren kwam met zijn eigen verhaal van seksueel misbruik.


Rapper 50 Cent is in opspraak gekomen nadat hij op sociale media grappen had gemaakt over het seksuele geweld dat is ervaren door acteur Terry Crews. Laatstgenoemde gaf een getuigenis af bij het Amerikaanse senaat voor een nieuwe wet voor overlevenden van seksueel geweld. Crews stelt namelijk dat hij seksueel misbruikt zou zijn door agent Adam Venit op een feestje in 2016.

50 Cent besloot om daarna een aantal tweets te plaatsen die spotten met het verhaal van Crews, en waarin hij suggereert dat de grootte van de acteur had kunnen voorkomen dat hij misbruikt werd.

De rapper plaatste een foto van Crews zonder shirt en schreef eronder: "Ik ben verkracht" en "Mijn vrouw stond erbij en keek ernaar".

Maar de acteur bleef er waardig onder, en toen hij werd geconfronteerd met de tweets door TMZ, zei hij: "Ik ben dol op 50 Cent, ik luister naar zijn muziek in de sportschool." Ook reageerde Crews op de opmerking over zijn grootte: "Ik ben het bewijs dat grootte niet uitmaakt als het gaat om seksueel misbruik."

Fans van Crews uitten echter hun walging op sociale media. "Als iemand die ooit fan was van 50 Cent, vind ik zijn domme en ongevoelige opmerkingen naar Terry Crews beledigend. Als mensen lachen en grapjes maken over zulke serieuze zaken, dan durven slachtoffers van seksueel misbruik niet naar voren te komen," schreef een fan.

Cover Media/Novum Nieuws