Lindsay Lohan maakt reality-tv show


De actrice gaat een show maken over haar leven als zakenvrouw in Griekenland voor MTV.


Lindsay Lohan is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe reality tv-show voor MTV. De serie zal gaan om haar leven in Griekenland, waar ze een klein zakenimperium opbouwde als clubbaas - ze opende recent een locatie in Mykonos en is van plan om nog een club te openen in Rhodos.

"Ik heb nu een zakelijke kant aan mijn leven, maar ik ben niet in Amerika, dus niemand weet er van, wat ik fijn vind," vertelde de actrice aan The New York Times.

Ze hoopt dat de nieuwe show ervoor zorgt dat mensen haar niet meer zien als een wildebras, zoals tien jaar geleden, toen Lindsay meer bekendheid verwierf door haar nachtelijke avonturen dan door haar acteerwerk. "Ik ben een normaal, aardig persoon. Een goed mens," legt ze uit. "Ik heb geen slechte intenties. En mijn verleden moet gewoon in het verleden blijven. Mensen moeten gewoon loslaten en stoppen met het naar boven brengen want dat is nou eenmaal gedaan."

Lohan zal ook opnieuw meespelen in de televisiefilm van Tyra Banks, Life-Size. Daarin speelt ze Casey Stuart als tegenspeelster van Banks, die een pop speelt die tot leven komt. "Lindsay Lohan komt zeker terug in Life-Size 2, ja! We praten er nu over en ze moet terugkomen!" vertelde Tyra Banks tijdens een interview met Steve Harvey.

Cover Media/Novum Nieuws