Priyanka Chopra bevestigt liefde voor Nick Jonas


Chopra zei eerder nog dat ze gewoon bevriend was met Jonas


Actrice Priyanka Chopra noemt haar nieuwe vriend Nick Jonas een van haar "favoriete mannen" nadat ze op sociale media hun ontluikende romance naar buiten hadden gebracht. Het paar zei eerder nog dat ze gewoon vrienden waren toen Priyanka in mei met popster Nick over de rode loper liep bij het Met Gala in New York, maar de speculaties breidden zich uit toen ze samen bij een huwelijksfeest van de familie Jonas in New Jersey waren.

Vorige week gingen ze naar Priyanka's India, waar ze Nick, die 10 jaar jonger is, introduceerde bij haar moeder, Madhu Chopra. De hitmaker van Jealous maakte hun romance officieel op Instagram door het delen van een video van de Baywatch actrice. Hij noemde de video "Her" en voegde er een emoji bij van hart-oogjes.

Nu lijkt het erop dat Priyanka aan de beurt is om over haar nieuwe liefde te berichten. Ze heeft een foto gepubliceerd van een familiedag op het strand, met Nick en haar jongere broer Siddharth. "Mijn Favoriete Mannen," schreef ze bij de foto. De foto is van achteren gemaakt en de twee mannen staan naast elkaar terwijl ze over de oceaan in Goa uitkijken.

Nick was eerder met actrices Kate Hudson en Lily Collins nadat hij in 2015 gescheiden was van Olivia Culpo. Andere exen zijn Selena Gomez en Miley Cyrus.

Cover Media/Novum Nieuws