Winnaars 'Belgium's Got Talent' uit elkaar © Medialaan

Ian (20) en Tascha (19) kwamen eind mei als winnaars uit de bus in de talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM. Samen vormden ze een acrobatisch koppel, maar ook naast het podium waren de twee samen. Tot voor kort, want nu lijkt de relatie voorbij.

Vlaanderen was onder de indruk van het acrobatisch dansduo, des te meer omdat Ian voordien nog nooit had gedanst. Tot hun eigen verbazing wonnen ze de vijfde editie van Belgium’s Got Talent. Dat leverden hen 50.000 euro op, maar het zorgde ook voor extra druk op hun relatie. Dat vertelden ze een tijd terug in Dag Allemaal.

Dat de twee op 100 km van elkaar vandaan wonen, maakte het er niet makkelijker op. “Tijdens het schooljaar zien we elkaar vooral in de weekends, maar in de examenperiode is dat onmogelijk. We zien elkaar nu net iets te weinig”, zei Ian toen. Het koppel vertelde eerlijk dat hun relatie beter liep voor Belgium’s Got Talent. Ze hoopten elkaar terug te vinden na de examenperiode, maar tevergeefs. Natascha Van Es, zoals Tasha echt heet, veranderde intussen haar Facebookstatus van ‘in een relatie’ naar ‘vrijgezel’.