Michael Douglas jaloers op co-acteur Paul Rudd


Douglas had ook graag komische teksten gekregen


Michael Douglas was "een beetje jaloers" op Paul Rudd tijdens het filmen van het nieuwe Ant-Man vervolg, omdat hij alle grappige teksten had gekregen. De twee acteurs herenigen zich voor Ant-Man and the Wasp, waarin Michael terugkeert als Dr. Hank Pym, de wetenschapper die voor het eerst de krimpende superheld creëerde, en Paul terugkomt als nieuwe incarnatie van Ant-Man.

The ster van Wall Street heeft alleen maar goede dingen te zeggen over Paul, maar hij geeft toe dat hij enigszins geïrriteerd was toen hij ontdekte dat hij zelf alle technische teksten in de film kreeg en dat hij niet de kans kreeg om komische momenten voor zichzelf toe te voegen. "Hij is een lieve man, hij is een groot man, zeer getalenteerd", zegt Michael over Paul. "Ik ben een beetje jaloers," bekende de 73-jarige. "Hij heeft een groot gevoel voor komedie. Ik moest zo ongeveer de verhaallijn dragen, al dat (wetenschappelijke) spul. Ik zou me een weg door een scène banen en Paul zou met een grappig moment aan het eind de scène als het ware stelen!"

Michael hoopt waarschijnlijk om zelf een paar grappen te kunnen maken als de studiobazen besluiten om een andere film van Ant-Man te maken, hoewel hij onlangs nog het idee van een prequel heeft voorgesteld, dat zich meer op de achtergrond van Dr. Pym concentreert.

Ant-Man and the Wasp, met Evangeline Lilly als de dochter van Pym, alias de Wasp, is vanaf volgende week in de bioscopen te zien.

Cover Media/Novum Nieuws