McConaughey: het lot bracht me bij mijn vrouw


Acteur Matthew McConaughey is nog steeds zielsgelukkig in zijn huwelijk met Braziliaans model Camila Alves.


Acteur Matthew McConaughey is ervan overtuigd dat het lot hem heeft samengebracht met model Camila Alves. Volgens hem ontmoette hij haar net op het moment dat zijn biologische klok begon te tikken.

McConaughey, bekend van The Dallas Buyers Club, was klaar met het leven als alleenstaande man toen hij de 40 begon te naderen, maar was bang dat zijn kans op het vinden van de grote liefde kleiner werden met de dag. Maar dat veranderde toen hij de Braziliaanse schone ontmoette in een nachtclub in Los Angeles in 2006.

"De klok was aan het tikken - Ik zou bijna 40 worden en mijn plan was om getrouwd te zijn met kinderen op die leeftijd," vertelde hij aan tijdschrift Cigar Aficionado. "Maar ik wilde niet te nerveus worden, want dan kan je geen partner vinden. En dan maak je te snel een beslissing.'

'Ik ken mannen die te snel beslissingen hebben genomen, en vrouwen die hetzelfde deden. Maar op dat moment was ik niet aan het jagen. En toen kruiste deze geweldige vrouw mijn pad en dat was Camila."

Het stel had meteen chemie, maar McConaughey moest Camila drie keer uitvragen voordat ze 'ja' zei. De acteur vroeg haar ten huwelijk op Kerstdag 2011, en ze trouwden in 2012.

Hij is nu een gelukkige vader van drie.

Cover Media/Novum Nieuws