Gary Oldman rouwt om dood moeder


De dood van de 98-jarige Kathleen Oldman komt slechts 3 maanden nadat Oldman zijn eerste Oscar won, voor de film The Darkest Hour.


Oscar-winnend acteur Gary Oldman heeft een eerbetoon aan zijn overleden moeder geplaatst op het Instagram account die hij deelt met zijn vrouw, Gisele Schmidt. In het bericht rouwt hij om de dood van de 98-jarige Kathleen.

"Het is met een zwaar hart dat we het overlijden van Kay Oldman moeten aankondigen, moeder van Gary Oldman, Jacqueline Wyles en Maureen Lesley Bass," staat in het bericht op social media. "Kay was een vrouw met veel talent en vreugde, ze hield haar geliefden lachende met haar snelle humor en slimme dialoog. Voor haar familie en vrienden was ze een bron van warmte, inspiratie, amusement en steun en ze zal erg gemist worden."

"We waren fortuinlijk genoeg om haar in onze levens te hebben, en tijd te hebben om gedag te zeggen. We rouwen, maar onze geliefden zullen ons nooit verlaten als we hun herinneringen bij ons houden."

Het nieuws komt 3 maanden nadat Oldman zijn eerste Oscar voor Beste Acteur won voor de film The Darkest Hour. Hij bedankt daarbij in het bijzonder zijn moeder, "Dank je voor je liefde en steun. Zet de ketel maar aan, ik breng de Oscar mee naar huis."

Cover Media/Novum Nieuws