Bekende koppen in nieuwe muzikale Ketnet-reeks © VRT

In het voorjaar van 2019 pakt Ketnet uit met een nieuwe fictiereeks: '#LikeMe'. De opnames zijn net van start gegaan. Op de set staan enkele grote namen zoals Gunther Levi, Janine Bisschops en Hugo Sigal.

Hun stem mogen ze alvast opwarmen, want het belooft een muzikale reeks te worden. Verrassend genoeg hoor je in #LikeMe Vlaamse en Nederlandse klassiekers. zo wil Ketnet hun jonge kijkers laten kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders. Van Bobbejaan Schoepen met ‘Lichtjes van de Schelde’ tot ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. En de muziek van Nicole en Hugo? Die mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast zal Hugo Sigal ook een belangrijke rol op zich nemen, die van schooldirecteur Wolfs. Het verhaal speelt zich voornamelijk af in en rond de school. Caro en haar familie wonen in een klein dorpje in de Ardennen. Wanneer Caro’s mama ziek wordt, besluiten ze naar de stad te verhuizen. Een grote aanpassing. Caro verhuist van een kleine school, waar iedereen elkaar kent, naar een omgeving vol conflicten en een snoeiharde sociale hiërarchie. 
 
Jeroen Van Dyck en Ann Van den Broeck worden in de Ketnet-reeks de ouders van Caro. Janine Bisschops de oma. Gunther Levin en Sven De Ridder doen iets wat ze voordien nog nooit gedaan hebben: ze spelen samen een homokoppel. Zij zijn de ouders van Vince. Het rijtje aan grote acteurs gaat maar door! Net zoals Ketnet-series als Ghost Rockers, D5R en 4eVeR is deze reeks ook een eerste stap voor enkele beloftevolle acteertalenten
 
#Likeme is een co-productie van Fabric Magic en Ketnet en zal te zien zijn in het voorjaar 2019.