Heftig en expliciet: dit is de trailer van “WIJ” © THE PR FACTORY

De langspeelfilm “WIJ”, naar de gelijknamige roman van Elvis Peeters, verschijnt op 26 september in de bioscoop. Je kan nu al de eerste beelden bekijken en die zijn behoorlijk pittig.

Rene Eller, die eerder al videoclips maakte voor Boy George, Die Toten Hosen en Zinoba, regisseert nu voor het eerst een langspeelfilm. In “WIJ” gaan acht tieners tijdens een hete zomer in een Belgisch-Nederlands grensdorpje op zoek naar seks en spanning. Zo willen ze de verveling doorbreken. Onder andere Tijmen Govaerts, Aimé Claeys, Salome van Grunsven en Laura Drosopoulos nemen een hoofdrol op zich. Wat begint bij lichtvoetige spelletjes, verandert al snel in professioneel verkochte pornofilmpjes, prostitutie en chantage. En dan loopt het ernstig mis…
 
Wie we ook op het scherm zien passeren: Tom Van Bauwel, Axel Daeseleire, Pieter Embrechts, Joke Devynck, Barbara Sarafian, Michael Pas en Dominique Van Malder.
 
“WIJ” is een Nederlands/Belgische coproductie van Pragma Pictures & A Team Productions. Eerder dit jaar ging de film al in wereldpremière op het filmfestival van Rotterdam. Een 10-tal landen hebben de film reeds gekocht.
 
Bekijk nu de trailer: