Blac Chyna beschuldigt Kardashians van leugens over misbruik van Rob Kardashian


De realityster heeft haar aanklacht tegen de familie Kardashian-Jenner aangepast om zo meer beweringen tegen de familie aan te kunnen dragen.


Blac Chyna beschuldigt mensen uit de Kardashian-Jenner familie van leugens over het vermeende misbruik van Rob Kardashian in een poging om hun realityshow te annuleren.

Volgens nieuwe, legale documenten die verkregen zijn door The Blast, wijzigde Chyna onlangs haar lopende proces tegen haar ex-verloofde en zijn familie om zo meer beweringen van inmenging door de familie Kardashian-Jenner toe te kunnen voegen.

Chyna beweert dat Rob’s moeder Kris Jenner, zijn zussen Kim en Khloe Kardashian en halfzus Kylie Jenner samen met hun agenten aan E! network hebben verteld dat Chyna door zou gaan met het misbruik van Rob, zodat de televisiezender het tweede seizoen van Rob & Chyna zou annuleren.

Ze beschuldigt het viertal ervan dat ze hebben gezegd dat ze doorgaat met het mishandelen van Rob als de show gecancelled zou worden.

In de rechtszaak stelde Chyna echter dat de familie wist dat de beschuldigingen over misbruik onjuist waren en dat ze niet begreep waarom de Kardashian-Jenner familie haar vals beschuldigde.

Daarnaast liet Chyna weten dat E! van plan was om een tweede seizoen van Rob & Chyna te maken en zelfs al was begonnen met de opnames.

Rob beweerde in het verleden dat Chyna hem heeft proberen te wurgen met een oplaadkabel van een iPhone. Dat ontkende ze en stelde dat hij haar gestompt had na een ruzie voor de ogen van hun dochter Dream en Chyna’s zoon King Cairo.

Rob en Chyna kregen in januari 2016 een relatie en verloofden zich een aantal maanden later. In november kwam dochter Dream op de wereld en vier maanden later ging het stel uit elkaar.

Cover Media/Novum Nieuws